#SISUMMIT16

Favorit i repris: Pop-up scenen

27 september 2016

En av höjdpunkterna på förra årets konferens var Pop-up scenen i Summit Salongen och den är ett givet inslag på årets Social Innovation Summit. Pop-up scenen är arenan för dig som vill ta tillfället i akt att berätta just din historia om social innovation, din utmaning eller uppmaning för de som lyssnar. Scenen modereras återigen av de fantastiska inspiratörerna Isabelle Falck, Louise Lindén och Sissa Pagels.

– Scenen var så gott som fullbokad under båda konferensdagarna förra året och många tog tillfället i akt att stå i rampljuset för att uppmärksamma just sin idé, säger projektledare Anna Landeborg på Mötesplats Social Innovation. Vi hoppas på en Pop-up scen lika fylld med goda exempel på social innovation och spännande berättelser från samhällsentreprenörer, som förra året.

Vem som helst kan gå upp på Pop-up scenen och under 3 minuter berätta om sina idéer inför andra deltagare på Social Innovation Summit. Liksom förra året modereras scenen av samhällsentreprenörerna Isabelle Falck från Kindnessfood AB, Louise Lindén och Sissa Pagels från LP Group som på ett fantastiskt sätt lyfte fram idéer och personer för publiken.

22864877004_1253807d19_z

– Vi ÄLSKAR att träffa andra som brinner för samma sak som vi, nämligen social innovation, socialt entreprenörskap och att gemensamt hitta hållbara lösningar på dagens och morgondagens samhällsutmaningar, säger Isabelle Falck, som vittnar om att förra årets scen var fylld med inspiration från fantastiska och engagerande personer, företag och aktörer.

popup

– Vi kan inte vara annat än exalterade över att få komma tillbaka i år igen till både Pop-up scenen och succémötesplatsen Social Innovation Summit! Pop-up scenen kommer att vara den absolut bästa platsen för dig att sprida information och berätta om ditt engagemang samt dina samhällsförbättrande idéer/projekt, knyta ovärderliga kontakter för samverkan och inte minst platsen där du kommer att bli grymt inspirerad och laddas med energi!

Anmäl dig idag för att uppleva Pop-up Scenen och allt annat på Sveriges största event inom social innovation och samhällsentreprenörskap.

Anmäl dig här.

Vilka har redan anmält sig?
Här kan du också läsa mer om årets teman, jobb, integration, hälsa och metoder, och här kan du se vilka talare du kan lyssna på.