#SISUMMIT16

Pär Larshans

28 september 2016

Pär Larshans är hållbarhetschef på svenska familjeföretaget Ragn-Sells (i tredje generationen). 2009 tog Larshans emot The Green Award i London, i den internationella kategorin för hållbarhetskommunikation – detta för sitt jobb att sätta klimatet på menyn hos dåvarande arbetsgivaren Max hamburgare. Detta har sedan följts upp 2012 när han blev årets intraprenör i Sverige samt årets eldsjäl 2013 genom att Larshans förärades med Visa vägen priset av Samhall.

Sedan 2014 är Larshans även hedersrektor på Angeredsgymnasiet i Göteborg för sitt engagemang i att vara en av grundarna av Angereds utmaningen. 2013 och 2014 listades Larshans av Trust Across America som en av 100 ”Thought Leaders” i världen. Larshans är med i styrgruppen för Mötesplats Social Innovation och styrelsemedlem för svenska UNHCR sedan 2013 samt har tidigare ingått i Ashoka Scandinavia Venture Board.

Sedan 2007 är Larshans en van global talare, från Japan i öster till Kalifornien i väster, om hur företag genom att bidra med lösningar på samhällsutmaningar blir ett mer hållbart företag som samtidigt driver affärerna. Detta beskriver han genom innovationsmodellen ”The Victory Formula”