#SISUMMIT16

Yazan Al Rayyes

07 oktober 2016

Yazan Al Rayyes är ansvarig för företag och partnerskap på Just Arrived. Yazan är född i Saudiarabien, uppvuxen i Malmö och har studerat i Stockholm, Madrid och London.

Yazan har varit involverad i flertalet stora bolag och startups, främst inom life science, där han drev etablering av nya distributionskanaler för svenska medicintekniska bolag. På Just Arrived arbetar han dagligen med att förenkla processen för företag att anställa nyanlända och ge ett utrymme för företag och nyanlända att mötas.

Idag är Yazan del av kärnteamet på Just Arrived, en digital plattform som matchar nyanlända med ett första jobb. Tillsammans med ett community på 150 personer från 30 företag lyckades de bygga sin första version av plattformen på 8 månader.  Sedan september i år jobbar 5 personer heltid i kärnteamet och man förmedlade 50 jobb under den första månaden. Just Arrived stöds av Klarnas medgrundare Niklas Adalberth, Universums grundare Lars-Henrik Friis Molin samt Avito-grundarna Jonas Nordlander och Filip Engelbert.

Yazan har en bakgrund från Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) och har en masterexamen från Handelshögskolan i Stockholm.