#SISUMMIT16

Isabelle Falck

27 september 2016

MODERATOR: POP-UP SCENEN

Isabelle är en trefaldig strokeöverlevare, prisbelönt social entreprenör, föreläsare, grön matinspiratör och samhällsförbättrare med ett brinnande engagemang för social och ekologisk hållbarhet. Sedan 2015 har Isabelle medverkat och inspirerat på några av Sveriges största gröna och socialt hållbarhetsinriktade konferenser och evenemang.

Våren 2014 kämpade 24-åriga Isabelle för sitt liv efter sin tredje stroke, då var hon bland annat oförmögen att stå, gå och se. Trots sin obotliga sjukdom jobbar hon idag passionerat, innovativt och målmedvetet med att skapa och inspirera till en snällare, sundare och grönare värld för människor, djur och natur.

Efter att ha tagit sig tillbaka till livet igen med positivitet och snäll grön livsstil som verktyg för både hälsa och hållbar utveckling, kämpar Isabelle inte längre för sitt liv. Istället kämpar hon idag passionerat för att skapa ett snällare samhälle för alla och en mer hållbar och hälsosam värld med inspiration, information, samverkan och medveten konsumtion som verktyg för förändring.

Isabelles livsmotto är ”being kind is kind of a big deal” vilket genomsyrar Isabelles livsstil och alla de projekt hon tar sig för. Sedan starten av det sociala företaget Kindnessfood AB i maj 2015 har Isabelle drivit projekt, inspirerat och föreläst om hållbarhet, hälsa, socialt entreprenörskap och sin personliga resa tillbaka från tre strokes landet runt inför alltifrån några av Sveriges största aktörer och organisationer till kommuner, universitet och flera hundratals ungdomar.